slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Σήμερα στις 8.30 θα τιμηθούν από τον Δήμο Ξάνθης ο Μιχάλης Δερμεντζόπουλος, ο Μιχάλης Ευμορφίδης, και ο Αθανάσιος Μπαμπάτσος

Ο Δήμος Ξάνθης τιμά τους ανθρώπους που εργάστηκαν εθελοντικά, που στερήθηκαν για να στηρίξουν το συνάνθρωπό τους, που με αυτοθυσία για το κοινό συμφέρον έδωσαν το δικό τους μοναδικό αγώνα, που τίμησαν την πόλη μας και την πρόβαλαν σε όλο τον κόσμο.

Οι ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες αποτελούν την ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας, αποτελούν υπόδειγμα συμπεριφοράς και θέλησης και είναι αυτοί που στο πρόσωπό τους ο Δήμος μας αναγνωρίζει την προσφορά στην πόλη μας, καθώς αποτελούν πρότυπο για κάθε κοινωνία.

Έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 263/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απονέμεται το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλεως με αλφαβητική σειρά στους κάτωθι:

 

– Μιχαήλ Δερμεντζόπουλο, για την πολύχρονη προσφορά του στον εθελοντισμό και στο περιβάλλον.

– Μιχαήλ Ευμορφίδη, για την προσφορά του στην προβολή της Ξάνθης σε παγκόσμιο επίπεδο.

– Αθανάσιο Μπαμπάτσο, για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό.

 

Η απονομή τιμητικών διακρίσεων από το Δήμο Ξάνθης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 98ων Ελευθερίων της Ξάνθης, πραγματοποιείται στις 3 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Θα προηγηθεί η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 18:30 και ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στις 19:00.

 

Σχετικά Άρθρα