slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Εκτοξεύθηκαν οι δαπάνες για την digital διαφήμιση (σε social media και site). Εσύ ακόμη δεν ξεκίνησες;

Πρόσφατα διάβασα μια έρευνα που αφορούσε τη διαφημιστική δαπάνη παγκοσμίως. Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε σε ένα από τα εγκυρότερα κλαδικά site των Η.Π.Α. για την επικοινωνία, την τελευταία πενταετία η digital διαφήμιση κατέχει παγκοσμίως το 42% της διαφημιστικής πίτας αφήνοντας πίσω την πάλαι ποτέ πρωτοπόρο τηλεόραση με μόλις 31%. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα η έντυπη διαφήμιση δεν ξεπερνά το 15% (το ποσοστό περιλαμβάνει διαφήμιση σε δημοσιογραφικά έντυπα και μεμονωμένες εκδόσεις- διαφημιστικά φυλλάδια).

Έχεις λοιπόν μια επιχείρηση στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και θέλεις να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες των social media για να εντοπίσεις νέους πελάτες;. Θες να δώσεις στους άλλους τη δυνατότητα να σε ανακαλύψουν. Δημιουργήστε συνδέσεις. Κερδίστε περισσότερους αφοσιωμένους πελάτες με απλές κινήσεις και ξεκινώντας digital διαφημίσεις στο social media.

Και κάτι ακόμα, η σωστή διαχείριση της Σελίδας σας στο Facebook πραγματικά μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα;

Αποκτήστε περισσότερους ακόλουθους και καλλιεργήστε βαθύτερες σχέσεις μαζί τους αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα στη διαχείριση της Σελίδας της επιχείρησής σας στο Facebook.

Η ομάδα της Business Content Creators για επιχειρήσεις…

 

 

Περισσότερα στο 2541076950 και στο 6947267737 ή στο e-mail: [email protected]

Παράγουμε βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά. Δημιουργούμε κείμενα διαγωνισμούς και ενδιαφέροντα post για την σελίδα σας στο FaceBook. Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά τα social media της επιχείρησής σας… Τηλ. 2541076950 (Σταύρος Καρυπίδης)

Σχετικά Άρθρα