Face to Face slider Τελευταία Νέα

Για γέλια το Δημοτικό Συμβούλιο. Η παράταξη Δημαρχόπουλου δεν μπορούσε να περάσει τα θέματα και τα απέσυρε για άλλη συνεδρίαση!!!

Να γελάσω ή να κλάψω με την κατάσταση που παρουσιάζει η παράταξη του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και κατ επέκταση ο Δήμος Ξάνθης. Χθες το βράδυ στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος και η παράταξή του έπαθαν ένα πατατράκ που θα το θυμούνται για καιρό.

Κατά την συζήτηση της ψήφισης των θεμάτων για τα δημοτικά τέλη και παρά τις προσπάθειες τόσο του προεδρείου όσο και του ίδιου του Δημάρχου η εισήγηση δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία (των 21 ναι) και τελικά δεν ψηφίστηκε!!!!

Στην ψηφοφορία για το 17 ο θέμα η παράταξης του Δημάρχου πήρε μόνο 19 θετικές ψήφους, όχι όμως 21 ώστε να έχει απόλυτη πλειοψηφία!!! Τελικά και αφού είδαν ότι δεν μπορούν να περάσουν τα θέματα γιατί στην ουσία τους άδειασαν οι δικοί τους άνθρωποι… αναγκάστηκαν να αποσύρουν όλα τα καυτά θέματα από το 18 ο έως και το 29 ο. (Κρίμα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα διάλυσης το Δημοτικό Συμβούλιο…)

 

σ.ε. όπως μου είπαν αυτή ήταν μια αρχή για τα όσα θα ακολουθήσουν στην παράταξη του Δημαρχόπουλου!!!!

Σχετικά Άρθρα