slider Καβάλα Τελευταία Νέα

Το μεσημέρι η κηδεία στον Ζυγό Καβάλας του μαθητού γυμνασίου που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή | φωτογραφίες

Ο μαθητής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα χθες το μεσημέρι, στην τοπική κοινότητα Ζυγού του δήμου Καβάλας, όταν η μηχανή που επέβαινε με 19χρονο φίλο του, έπεσε πάνω σε τοίχο. Τα δύο παιδιά κινούνταν μέσα στο χωριό. Σε μικρή απόσταση από την πλατεία, ο επίσης νεαρός οδηγός, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει σε τοίχο μονοκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν φίλοι του για να αφήσουν λίγα λουλούδια. Ένα από αυτά στο παράθυρο που χτύπησε το άτυχο παιδί.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 13χρονος μαθητής, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα δεν θα λειτούργησε σήμερα  Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ως ελάχιστη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών στο πένθος της οικογένειας του νεαρού και για να μπορέσουν οι συμμαθητές του 13χρονου να παραστούν στην κηδεία του.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το τόπο του ατυχήματος:

  

 

Σχετικά Άρθρα