slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Το πρόγραμμα του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα έρθει στην Ξάνθη την ερχόμενη Δευτέρα

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα: Η δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», αποτυπώνεται με ένα δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων που θα λάβουν χώρα, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλους τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 33 εκδηλώσεις στους 15 νομούς της Β. Ελλάδος και περισσότερες από 230 επισκέψεις κλιμακίων από Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, μέχρι την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι εκδηλώσεις – επισκέψεις κλιμακίων γίνονται με τη συμμετοχή των Τομεαρχών, βουλευτών, μελών της Πολιτικής Επιτροπής, στελεχών των Γραμματειών του Κόμματος, των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, της ΟΝΝΕΔ και τοπικών στελεχών.

Όλες οι δράσεις του δεκαημέρου τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και γίνονται υπό την ευθύνη και το συντονισμό του Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης στελεχών της ΝΔ στην Ξάνθη στο πλαίσιο της 82 ης ΔΕΘ

Σχετικά Άρθρα