slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Φιλικό προετοιμασίας: Xanthi FC Ορφέας Ξάνθης 2-0. Το Σάββατο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, είχε την ευκαιρία να δώσει η Xanthi FC το απόγευμα της Παρασκευής στα Πηγάδια, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης που και φέτος αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο της Γ! Εθνικής. Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε και να δει τον ρυθμό τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ της Xanthi FC, σε ένα σκορ που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Γέντρισεκ (16′) και Κάστρο (21′) με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι με τον Μπρίτο στο 7ο λεπτό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης (Κοτινούδης – Χρυσέλης).

XANTHI FC (α’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Συλλά, Μελιόπουλος, Ορφανίδης Λ., Λουσέρο, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο.

XANTHI FC (β’ ημίχρονο): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κασάδο, Κώστας, Τριάδης, Φασίδης, Κάστρο, Κίκε, Συλλά.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Ι., Πασχαλάκης. Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Γιαννακόπουλος, Κουτσογιάννης, Μέκερα, Τζαμπάζ Χαλήλ, Χατζήπαπας, Καλλίδης.

 

Εξάλλου για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 ορίστηκε η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, μεταξύ της Xanthi FC και του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα