slider Ατζέντα Τελευταία Νέα

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης στις 17 Σεπτεμβρίου στο τρίτο δημοτικό σχολείο Ξάνθης!

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκριάδου

Εκδήλωση ζωγραφικής με τον Γιώργο Μαυρίδη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

Αποφασισμένος να βελτιώσει τις υπάρχουσες υποδομές και να καλύψει τις ελλείψεις των εγκαταστάσεων του σχολείου, αποδεικνύεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3 ου Δημοτικού…

Λίγη ώρα μετά την σημερινή τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παρασκευάς Κοτσώνης, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους  μας να στηρίξουμε την πολύπλευρη πρωτοβουλία του Συλλόγου και μέσω της συμμετοχής μας να ολοκληρωθεί η πρόσφατη ανακαίνιση στις τουαλέτες του σχολείου, να ξεκινήσει η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου και να καλυφθούν επίσης διάφορες ανάγκες του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Στο πλευρό του Συλλόγου τάχθηκε εξ αρχής η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου ενώ σύμμαχος και πολύτιμος συνεργάτης στην όλη διοργάνωση, αφιλοκερδώς, είναι ο γνωστός παρουσιαστής και καλλιτέχνης κ. Γιώργος Μαυρίδης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι η εξής:

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν πολλά και πλούσια δώρα για τους παρευρισκομένους, μουσική μπάντα , dj και επιπλέον δώρα και ροφήματα. Στο τέλος της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι καλύτερες ζωγραφιές των παιδιών αλλά και των μεγάλων! Στόχος μας είναι , μέσα από μια εκδήλωση καλλιτεχνικής-εκπαιδευτικής-δημιουργικής απασχόλησης, να ενισχύσουμε την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας! Βελτιώνουμε τα σχολεία μας! Βελτιώνουμε το μέλλον μας!

Συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ το άτομο παιδιά έως 12 ετών 3 ευρώ το άτομο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος

Παρασκευάς Κοτσώνης

Η xanthinews.gr θα παραβρεθεί στην εκδήλωση και θα μεταφέρει το όλο κλήμα με φωτογραφίες και video.

 

Σχετικά Άρθρα