slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ημίγυμνος άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι κυκλοφορούσε στους δρόμους της Ξάνθης… προξένησε φθορές και σε αμάξι συγγενικού του προσώπου

ΩΡΑ 12:30 Πρέπει να έχουμε ξεφύγει ως κοινωνία μιας και πριν λίγο σε κεντρική οδό της Ξάνθης συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας ημίγυμνος άνδρας σε κατάσταση αμόκ ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι μεγάλου μήκους και κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης…

Μάλιστα ο περίπου 40 ετών άνδρας φαίνεται να προξένησε φθορές και σε αμάξι συγγενικού του προσώπου λίγο πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Έσκασε τα λάστιχα και χτιπούσε τις λαμαρίνες και τα τζάμια.

Την αστυνομία ειδοποίησαν πιστοί παρακείμενου ναού στον οποίο γινόταν βάπτιση και κάτοικοι που έβλεπαν τον ημίγυμνο άνδρα από τα μπαλκόνια τους. Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τους μάρτυρες η αστυνομία έφτασε τάχιστα και αφόπλισε άμεσα τον δράστη.

(Ο άνδρας οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, ενώ φαίνεται ότι ειδοποιήθηκαν και τα στενά του οικογενειακά πρόσωπα που έφτασαν στο σημείο για να τον ηρεμήσουν).

φωτογραφεία αρχείου: internet

Σχετικά Άρθρα