fbpx
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μόνωση, για 70% λιγότερα χρήματα σε θέρμανση και ψύξη! Μπες τώρα στο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» χωρίς να πληρώσεις ούτε δραχμή… Δωρεάν μελέτη και κατάθεση φακέλου

Η θερμομόνωση αναβαθμίζει την αξία του ακινήτου σας, σας «εξοικονομεί» 70% των χρημάτων από θέρμανση/ψύξη & βελτιώνει την ποιότητα σας ζωής σας, σε ένα χώρο απαλλαγμένο από υγρασία και μούχλα!

Σε σπίτια χωρίς επαρκή θερμομόνωση, είναι συχνό το φαινόμενο οι ιδιοκτήτες να παραπονιούνται ότι κρυώνουν τον χειμώνα ακόμα και όταν το σύστημα θέρμανσης λειτουργεί ασταμάτητα και τα σπίτια τους εσωτερικά έχουν ικανοποιητική θερμοκρασία. Αυτό συμβαίνει γιατί μια τεράστια ποσότητα θερμικής ενέργειας στην ουσία χάνεται μέσα από την οροφή, τους τοίχους και την πυλωτή. Εσείς δαπανάτε πάρα πολλά χρήματα για να θερμάνετε το χώρο σας, τα καλοριφέρ δουλεύουν ασταμάτητα, αλλά στην ουσία ένα ποσοστό περίπου 60% των χρημάτων σας απλά το σπαταλάτε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σε ένα μη θερμομονωμένο σπίτι ακόμα και 21- 22 βαθμοί δεν είναι αρκετοί για να αισθανθείτε ζεστά και άνετα ενώ μετά τη θερμομόνωση του κτιρίου σας θα αισθάνεστε θερμικά άνετα περίπου στους 19 βαθμούς  τους χειμερινούς μήνες) η εξοικονόμηση αυτή μπορεί να φτάσει σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και στο 65-70% Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι θερμομονώνοντας σωστά το σπίτι σας, θα γλυτώσετε πολλά χρήματα από την τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας που θα έχετε.

Η αξία του ακινήτου σας ανεβαίνει και αναβαθμίζεται σε περίπτωση που επιθυμείτε να το πουλήσετε ή να το νοικιάσετε!

Εξίσου σημαντικό όφελος για εσάς, είναι η υπεραξία που αποκτάει το ακίνητο σας.  Εκτός από την ενεργειακή ανακαίνιση που προσφέρει η θερμομόνωση και η υγρομόνωση στο κτίριο σας, θα πάρετε και μια πλήρη αισθητική – οπτική ανακαίνιση του εξωτερικού του κτιρίου σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ένα καινούριο, πλήρες ανακαινισμένο κτίριο εξωτερικά.

Εάν το κτίριο σας δεν έχει θερμομόνωση και υγρομόνωση, είστε υποχρεωμένοι να το συντηρείτε συχνά, δαπανώντας υπέρογκα ποσά, ανάλογα και την ηλικία του. Μερικές από τις συνέπειες που αποφέρει η μη ύπαρξη θερμομόνωσης είναι οι εξής:

Εμφάνιση υγρασίας στις εσωτερικές επιφάνειες. Θα δείτε σταγόνες να τρέχουν από τους τοίχους σας και τα ταβάνια σας ή/και δημιουργία γκρίζων και μαύρων κηλίδων και στιγμάτων (δηλαδή την εμφάνιση μύκητα). Το φαινόμενο έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί ιδιοκτήτες να χρειάζεται να βάφουν πολύ συχνά το σπίτι τους (ακόμα και κάθε χρόνο) ή σε περιπτώσεις έντονης υγροποίησης, να παρουσιάζονται σημαντικότερες φθορές (οξείδωση οπλισμού, ρηγματώσεις στους σοβάδες ή ακόμα και αποκόλληση σοβάδων από τα ταβάνια).

Θερμικές Καταπονήσεις! Η μόνωση προστατεύει τα δομικά στοιχεία του κτιρίου σας. Η θερμομόνωση στην ταράτσα, στους τοίχους σας και στην πυλωτή, προστατεύει το ακίνητο σας από τις έντονες θερμικές καταπονήσεις, χειμώνα – καλοκαίρι!

Εκτός από το ακίνητό σας, αναβαθμίζεται και η ποιότητα της ζωής σας! Με τη θερμομόνωση θα βάλετε ένα τέλος σε αλλεργίες και άλλες ενοχλήσεις λόγω της υγρασίας!

Εκτός από τα χρηματικά οφέλη που θα έχετε, από την ενεργειακή ασφάλεια που θα νιώσετε επιτέλους, εξίσου σημαντική είναι και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής που θα έχετε μέσα στο σπίτι σας. Η θερμική άνεση που θα απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας πλέον τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι είναι αξία ανεκτίμητη και ίσως μερικές φορές αξία ισχυρότερη και από το οικονομικό όφελος.

 

Αν είστε στην Ξάνθη Κομοτηνή ή Καβάλα και θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας (σε θέρμανση, ηλιακό, θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων, τέντες, φωτοβολταϊκά κλπ), μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και να έχετε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και σύνταξη φακέλου από τον Μηχανολόγο Μηχανικό Ιωάννη Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Διαμαντίδης είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των τραπεζών που δουλεύουν το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε καν την τράπεζα. Η αίτησή σας θα διεκπεραιωθεί από την Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης και ο φάκελός σας θα κατατεθεί ολοκληρωμένα και ΔΩΡΕΑΝ.

Οι χρόνοι είναι πιεστικοί. Το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό αιτήσεων και ανοίγει τέλος Οκτωβρίου 2017. Στο προηγούμενο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» η Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης ενέταξε δεκάδες φακέλους για την Ξάνθη οι οποίοι εγκρίθηκαν ομαλά και τα έργα υλοποιήθηκαν επιτυχώς.

 

Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

Εναλλακτικά επικοινωνήστε στο Τηλ 2541066001 η στο κατάστημα Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης στην οδό Δημοκρίτου & Αίμου 1 Ξάνθη (έναντι ΚΤΕΛ)

 

Σχετικά Άρθρα