Με χρήματα από εκδήλωση ο Σύλλογος γονέων του 3 ου Δημοτικού έκανε ανακαίνιση τις τουαλέτες του σχολείου… ο Δήμος Ξάνθης που είναι; - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Με χρήματα από εκδήλωση ο Σύλλογος γονέων του 3 ου Δημοτικού έκανε ανακαίνιση τις τουαλέτες του σχολείου… ο Δήμος Ξάνθης που είναι;

Την παρακάτω σεμνή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. Αν ήμουν εγώ θα έγραφα πολύ περισσότερα μιας και ο Σύλλογος κλήθηκε να ανακαινίσει τους απαράδεκτους χώρους στις τουαλέτες του σχολείου, δουλειά που έπρεπε να έχει αναλάβει εξολοκλήρου ο Δήμος Ξάνθης.

Η ανακοίνωση των γωνιών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση Ζωγραφικής που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθειά  μας για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου μας ήταν εντυπωσιακή και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των τουαλετών του σχολείου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τον κύριο Γιώργο Μαυρίδη που στήριξε την προσπάθεια μας με την εθελοντική του συμμετοχή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Παρασκευάς Κοτσώνης

Σχετικά Άρθρα