Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Tips για να διατηρήσεις την σιλουέτα σου στις διακοπές!

Καλοκαιρινές διακοπές και γυμναστήριο δεν πάνε μαζί! Εμείς οι γυναίκες όμως έχουμε την τάση να παρεκκλίνουμε, κι όταν φεύγουμε σε κάποιο νησί, τρώμε άτσαλα με αποτέλεσμα να χαρίζουμε στην σιλουέτα μας 2-4 κιλά. Με 3 απλά tips όμως, μπορείς να διατηρήσεις τη σιλουέτα αλλά και την φυσική σου κατάσταση χωρίς στερήσεις και ιδιαίτερη προσπάθεια!

1.Απέφυγε το αλκοόλ και τα πολλά αναψυκτικά

Το αλκοόλ είναι το αγαπημένο συνοδευτικό των καλοκαιρινών διακοπών γι’αυτο και δεν μπορεί να απαγορευτεί σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, μπορείς να αντικαταστήσεις τα μεσημεριανά κοκτέιλ με ανθρακούχο νερό ή παγωμένη λεμονάδα. Επίσης, μπορείς να αποφύγεις το κρασί με το φαγητό και να απολαύσεις ένα, δύο ποτά το βράδυ.

2.Πιες πολύ νερό.

Το καλοκαίρι ο οργανισμός μας χρειάζεται την διπλάσια ποσότητα νερού για να είναι ενυδατωμένος λόγω των υψηλών θερμοκρασιών  ειδικά τις μέρες που έχει καύσωνα. Η αφυδάτωση εκτός από το δέρμα, κάνει κακό και στο σώμα μας.

  1. Κάνε διατάσεις.

Δε χρειάζεται να ακολουθείς πρόγραμμα γυμναστικής στις διακοπές σου αλλά μπορείς να κάνεις μερικές διατάσεις το πρωί για να διατηρείς την ευελιξία και την ευεξία που χρειάζεσαι. Φυσικά αυτές θα στις δείξει ο γυμναστής σου προτού φύγεις για τον αγαπημένο σου προορισμό. Μην κάνεις αυθαίρετα ασκήσεις.

Σχετικά Άρθρα