Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Μείωσε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια με φυσικό τρόπο

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια κάνουν την εμφάνισή τους περίπου στην ηλικία των 30. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το δέρμα της κάθε γυναίκας, αν είναι εύθραυστο ή όχι, αν κάνει πολλές γκριμάτσες, αν ασκείται καθημερινά κάνοντας σκληρή γυμναστική, αν ξενυχτάει κι αν έχει πολύ άγχος.  Αν έχεις ρυτίδες κι έχεις αγχωθεί ακολούθησε τα παρακάτω tips και θα δεις ότι οι ρυτίδες με τον καιρό αντί να αυξάνονται, θα μειώνονται.

  • Επιλέξτε μία πολύ καλή κρέμα για τα μάτια. Το καλό θα είναι προτού την αγοράσετε να δοκιμάσετε 2-3 από δειγματάκια για να δείτε ποια σας κάνει καλύτερα. Γιατί μπορεί μία κρέμα να είναι πολύ καλή αλλά να μην σας ταιριάζει.
  • Φορέστε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας .Η χρήση ρετινόλης αλλά και η καθημερινή χρήση αντηλιακού θα επιβραδύνει τη διαδικασία που δημιουργεί τις πρώτες γραμμές στην περιοχή των ματιών.
  • Μην αμελείτε τα γυαλιά ηλίου. Μην αγοράσετε φθηνά γυαλιά αλλά καλύτερα να επισκεφθείτε έναν οπτικό προκειμένου να είναι κατάλληλα για τον καιρό αυτό.
  • Κάντε φυσικές μάσκες μία φορά την εβδομάδα. Αν θέλετε μπορείτε  να προμηθευτείτε και τις έτοιμες από κάποιο φαρμακείο.

 

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα δείτε μεγάλη διαφορά μετά από λίγο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα