Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν έχεις βαμμένα ξανθά μαλλιά

Το ξανθό χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα για μία γυναίκα ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Είναι λαμπερό και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του ειδικά αν η επιδερμίδα είναι σταρένια και ηλιοκαμένη. Ταυτόχρονα όμως είναι δύσκολο να πετύχει, ειδικά αν μία γυναίκα έχει φυσικό σκούρο μαλλί. Όταν όμως ο κομμωτής κάνει το θαύμα του θα πρέπει το χρώμα να διατηρηθεί και σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξει και η δική σας συμμετοχή. Σας παρουσιάζουμε αυτά που δεν πρέπει να κάνετε αν είστε ξανθιά!

  • Μη λούζεστε μέρα παρά μέρα. Το συχνό λούσιμο καταστρέφει το λαμπερό χρώμα που έχετε την πρώτη μέρα του κομμωτηρίου. Προσπαθήστε να μην βρέχετε τα μαλλιά σας και φροντίστε να λούζεστε 2 φορές την εβδομάδα.
  • Αν είστε κολυμβήτρια, μη βουτάτε τα μαλλιά σας στη θάλασσα ή ακόμη και στην πισίνα. Μάλιστα καλό θα είναι τώρα το καλοκαίρι να φοράτε το καπέλο σας αν κάθεστε στον ήλιο και να προμηθεύεστε αντιηλιακό για τα μαλλιά.
  • Μην αγοράζετε σαμπουάν για κανονικά ή ξηρά μαλλιά. Πρέπει να προμηθευτείτε το μωβ σαμπουάν που διατηρεί τη λάμψη. Χρησιμοποιήστε το εναλλάξ. Τη μία από τις δύο φορές που λούζεστε γιατί και η συχνή χρήση του δεν κάνει καλό.
  • Μην κάνετε το λάθος και βάψετε μόνες σας το μαλλί. Θα γίνει κίτρινο και μετά για να επανέλθει θέλει ταλαιπωρία πράγμα που δεν το θέλετε για το μαλλί σας.

Σχετικά Άρθρα