Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Η καλύτερη γυμναστική το καλοκαίρι είναι η …

Ποιος έχει όρεξη για γυμναστική όταν βρίσκεται κοντά σε θάλασσα και ήλιο; Σίγουρα κανείς! Εκτός φυσικά αν σου έχει γίνει τρόπος ζωής και δεν μπορείς χωρίς να γυμναστείς που αυτό είναι υγεία. Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που μπορεί να είστε ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται το καλοκαίρι αλλα σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, κάνοντας κολύμπι ή τρέξιμο στη γειτονιά ή στο κοντινό παρκάκι του σπιτιού τους.

Η καλύτερη γυμναστική σύμφωνα με τους ειδικούς το καλοκαίρι είναι η άσκηση στη φύση! Με τη γυμναστική έξω, καίμε περισσότερες θερμίδες. Οι αίθουσες των γυμναστηρίων, προκειμένου να είναι πιο ευχάριστες έχουν δυνατό κλιματισμό με αποτέλεσμα οι καύσεις θερμίδων που κάνουμε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής να μειώνονται σημαντικά. Έρευνες έχουν δείξει ότι η γυμναστική στη φύση μειώνει το στρες και σου χαρίζει ευεξία και ψυχική υγεία! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καταπολεμήσουμε το άγχος και παράλληλα να φτιάξουμε το σώμα μας! Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Η καλύτερη ώρα για το τρέξιμο είναι το πρωί μετά αφότου ξυπνήσετε και πριν φάτε τα πρωινό σας! Αν είστε κοντά σε θάλασσα κολυμπήστε περίπου 15-20 λεπτά και μετά θα δείτε πόσο ωραία θα νιώθετε για το υπόλοιπο της μέρας.

Η γυμναστική στη φύση, δεν έχει ωράριο! Μπορείς να γυμνάζεσαι όποτε και όπου θέλεις για όση ώρα εσύ επιθυμείς χωρίς κανέναν περιορισμό!

Σχετικά Άρθρα