Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Είσαι σίγουρη ότι καθαρίζεις καλά την ευαίσθητη περιοχή; Αυτοί είναι οι κανόνες

Ο σωστός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντικός για την υγεία μας. Εμείς οι γυναίκες λόγω του ότι είμαστε πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις της περιοχής αυτής καλό είναι να ξέρουμε πώς πρέπει να γίνεται ο σωστός καθαρισμός.  Παρακάτω κορυφαίοι ειδικοί παρουσιάζουν τους χρυσούς κανόνες και καλό είναι να τους ακολουθήσουμε για να αποφύγουμε τις μολύνσεις ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη θάλασσα και την πισίνα.

Το πρώτο πράγμα είναι να κάνεις σωστή ανατομία της περιοχής, ώστε να γνωρίζεις πότε βγαίνει μία φλεγμονή ή ένα σπυράκι. Πρέπει να ξέρεις καλά την περιοχή σου ώστε να είναι πάντα σε επιφυλακή.

Το ph είναι ευαίσθητο γι’ αυτό πρόσεχε πολύ τα προιόντα που χρησιμοποιείς για την περιοχή. Καλύτερα συμβουλεύσου τον γυναικολόγο σου που ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες σου.

Πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου, προτού πιάσεις την περιοχή και ζήτα από τον σύντροφό σου να κάνει το ίδιο κάθε φορά που κάνετε σεξ. Μην ξεχνάς ότι τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια τα οποία μεταφέρονται παντού.

Επέλεξε βαμβακερά εσώρουχα για να μην κινδυνεύεις από μολύνσεις κι όταν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα αμέσως να αλλάζεις μαγιό.

Όταν είσαι αδιάθετη πρόσεξε τι σερβιέτες και τι ταμπόν χρησιμοποιείς ενώ εκείνες τις μέρες θέλει σχολαστικό πλύσιμο από την πρώτη κιόλας μέρα που αδιαθετείς.

Σχετικά Άρθρα