Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Πρώτο ραντεβού; Απέφυγε αυτά τα ρούχα!

Οι γυναίκες όταν γνωρίζουμε κάποιον άντρα που μας αρέσει, ενθουσιαζόμαστε και μόλις έρθει η στιγμή που θα βγούμε ραντεβού μαζί του αναρωτιόμαστε για ώρες τι να φορέσουμε με αποτέλεσμα να πέφτουμε σε λάθη! Γι’ αυτό κι εμείς ζητήσαμε τη γνώμη των ειδικών προκειμένου να μας παρουσιάσουν τις συμβουλές τους για το τι πρέπει να αποφύγουμε.

Δωδεκάποντα τακούνια

Μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακά παπούτσια, αλλά πρέπει να τα φοράς με άνεση και να δείξεις ότι μπορείς να περπατήσεις πάνω τους. Αν έχετε μικρή διαφορά ύψους, ούτε να τα βγάλεις από την παπουτσοθήκη σου γιατί θα αισθανθεί άβολα. Επιπλέον τώρα το καλοκαίρι έχεις πολλές επιλογές.

Τσαλακωμένα ρούχα

Ούτε σε άντρα ούτε σε γυναίκα είναι ωραίο να βγει «τσαλακωμένος» κι όταν μάλιστσα μιλάμε για πρώτο ραντεβού. Φρόντισε ό,τι κι αν αποφασίσεις να βάλεις να είναι σιδερωμένο.

Τα…μίνι

Καλοκαίρι είναι και θέλεις να δείξεις τα υπέροχα πόδια σου. Κράτα το μίνι όμως για άλλο ραντεβού. Μην τα δείξεις όλα φόρα παρτίδα από το πρώτο ραντεβού γιατί μπορεί να δείξεις ότι είσαι «εύκολη».

Δώδεκα στρώσεις make up
καλοκαίρι και το πρόσωπο είναι καλό να αναπνέει για αυτό μην το μπουκώσεις με τόνους μακιγιάζ. Μία τερακότα, λίγη μάσκαρα, ρουζ   και ένα λιπ γκλος είναι ότι πρέπει.

Σχετικά Άρθρα