slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Πρώτο διπλό για την ομάδα της Ξάνθης μέσα στον Πλατανιά

  • Η Ξάνθη πέρασε με διπλό από την έδρα του Πλατανιά καθαρίζοντας με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Φωνάζουν για οφσάιντ στο δεύτερο τέρμα οι Κρητικοί και πέναλτι του Φλίσκα!

Η ομάδα του Ράσταβατς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ είχε και την ουσία γεγονός που της επέτρεψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς στο… σακούλι.

Στο 18ο λεπτό ο Μπρίτο με πανέμορφη ατομική ενέργεια που ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή έκανε το 1-0, ξεπερνώντας κάθε αντίπαλο που έβρισκε μπροστά του! Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους Ακρίτες, το οποίο όμως δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Λουσέρο έδωσε πάσα στον Ντε Λούκας, που ήταν έστω και οριακά οφσάιντ, αυτός έδωσε με τακουνάκι στον Κασάδο που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Γέντρισεκ. Ο Πλατανιάς είχε μία μεγάλη στιγμή για να μειώσει το σκορ στο 38΄με τον Γκζέλτσακ, όμως ο Ζίβκοβιτς κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο Γκζέλτσακ έκανε μία πάσα στην περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει στον αγκώνα του Φλίσκα, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Είναι μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι των Κρητικών.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (Στανισάβλιεβιτς 31′), Αγγελόπουλος (Μπούτνικ 63′), Ενσικουλού, Ντεβέσα (Πατράλης 77′), Κοροβέσης, Γκζέλτσακ.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κίκε (Τριάδης 60′), Μπρίτο (Κάστρο 83′), Γέντρισεκ (Μεχία 76′).

Σκόρερ: 0-1 (Μπρίτο 18′), 0-2 (Γέντρισεκ 25′).

 

Σχετικά Άρθρα