slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Γεμάτο και το σημερινό αστυνομικό δελτίο, όπλα ναρκωτικά και διακίνηση λαθρομεταναστών στο επίκεντρο

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί στο νομό Έβρου, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 18-8-2017, στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 27, 25 (άντρες) και 54, 17 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στη Σαμοθράκη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν την 54χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή της δύο (2) γυάλινα βάζα με χασισέλαιο, συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, οι παραπάνω αστυνομικοί στην  Αλεξανδρούπολη, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Στην τέταρτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Αλξεξανδρούπολη, συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς η 17χρονη, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.

 

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από οικίες, τετελεσμένη και σε απόπειρα, στην πόλη της Καβάλας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες των αστυνομικών, δύο (2) κλοπές από οικίες, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν, τον μήνα Απρίλιο και Μάιο του 2017, στην πόλη της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 18χρονης ημεδαπής, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, η δράστιδα κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε δύο (2) οικίες στην πόλη της Καβάλας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μίας μικρό χρηματικό ποσό, 2 δαχτυλίδια και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ από τη δεύτερη οικία δεν αφαίρεσε οτιδήποτε.

Σημειώνεται ότι η 18χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί στους νομούς Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν στις 17-8-2017 το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 58, 38 (άντρες) και 40 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 58χρονο, διότι εντόπισαν στον αύλειο χώρο της οικίας του τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους από 80 έως 110 εκατοστά, τα οποία και κατέσχεσαν.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν:

1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 25 γραμμαρίων

48 ναρκωτικά δισκία

1 μεταλλικό θρυμματιστή

7 αβολίδωτα φυσίγγια

6 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 22,5 εώς 37,5 εκατοστών

2  αναδιπλούμενα μαχαίρια

Στην τρίτη περίπτωση οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 40χρονη, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Κομοτηνής και Καβάλας.

Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, στις 20-8-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, προχθές το απόγευμα, ο δράστης οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε επιμελώς κρυμμένους, στο εσωτερικό του ρυμουλκούμενου πίσω από κούτες με εμπορεύματα.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα