Απίστευτο: Να τι τρως και καταστρέφεται η επιδερμίδα σου - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Απίστευτο: Να τι τρως και καταστρέφεται η επιδερμίδα σου

Είμαστε ό,τι τρώμε. Αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά το έχουν γράψει αρκετοί φιλόσοφοι χιλιάδες χρόνια πριν. Υπάρχουν οι καλές τροφές οι οποίες μας κάνουν καλό, και οι απαγορευτικές που προκαλούν διάφορα προβλήματα στον οργανισμό αν τις τρώμε σε συχνά διαστήματα. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις τροφές εκείνες που τρως σχεδόν καθημερινά και κάνουν μεγάλο κακό στο δέρμα σου με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Τροφές με γλυκαιμικό οξύ: Ποιες είναι αυτές; Λευκό ψωμί, ζυμαρικά και κέικ. Όσο μπορείς βγάλτε τις από το διαιτολόγιο σου και θα έχεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Ζάχαρη:  Ή αλλιώς ο λευκός θάνατος όπως τον χαρακτηρίζουν. Κρύβεται παντού και όσο μπορείς απέφυγέ την. Η μεγάλη συσσώρευση σακχάρων στο αίμα, καταστρέφει το φυσικό κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να το κάνει πιο επιρρεπές σε ρυτίδες και σημάδια!

Αλκοόλ: Μπορεί λοιπόν ένα ποτηράκι κρασί να κάνει καλό και στην καρδιά, αλλά η υπερκατανάλωση σίγουρα κάνει κακό στο δέρμα. Καταστρέφει το κολλαγόνο, το κάνει πιο θαμπό, πιο εύθραυστο και πιο ευαίσθητο.

Σχετικά Άρθρα