Καβάλα Τελευταία Νέα

Συνελήφθη 50χρονος στην Καβάλα με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 460,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 γραμμάρια ηρωίνης, 162 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Συνελήφθη στις 4-7-2017 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει επίσης έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 42χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη ο 50χρονος, διότι βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν:

13 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 460,2   γραμμαρίων

2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων

162 ναρκωτικά δισκία

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος προμηθεύτηκε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 33χρονο, την παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε εναποθέσει στην οικία του 50χρονου, την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα