slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Για την Χρυσή Αυγή ο Μίχογλου αναγνώρισε έμμεσα τον παράνομο μουφτή ΜΕΤΕ. Κατατέθηκε ερώτηση στην Βουλή

 

Ερώτηση για την απόπειρα έμμεσης αναγνώρισης του παράνομου μουφτή Ξάνθης κ. Μέτε κατέθεσε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και συγκεκριμένα προς το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η ερώτηση έχει ως εξής

ΘΕΜΑ: «Απόπειρα παράνομης και έμμεσης αναγνώρισης του παράνομου μουφτή»

Στα ΜΜΕ του νομού Ξάνθης δημοσιεύτηκε η είδηση πως ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου παρευρέθηκε στη μουσουλμανική γιορτή Ιφτάρ στον οικισμό Κύρνου. Εκεί λοιπόν απευθύνθηκε στους δημότες του αναφερόμενος σε παράλληλη Δομή, αποκαλώντας και χαρακτηρίζοντάς τον ψευδομουφτή, που επισήμως δεν αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος, ως εκπρόσωπο παράλληλης δομής.

Όλο και περισσότερο όμως φαίνεται πως κάποιοι αδιάκοπα παρανομούν και εθνικά ασχημονούν θέλοντας απροσχημάτιστα να εφαρμόσουν σταδιακά και στη Θράκη τη θεωρία των «Μαλακών Συνόρων» που είχε αιματηρή εφαρμογή στο Κόσσοβο.

Ο κορμός της εν λόγω θεωρίας – αποδόμησης της συνοχής μιας κοινωνίας – είναι πως στους κόλπους ενός κράτους δημιουργούνται και οικοδομούνται σιγά-σιγά παράλληλες δομές  θρησκευτικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, υγιειονομικές, οικονομικές και εμπορικές.

Πρόσφατο σοβαρό παράδειγμα είναι η προκήρυξη του Δήμου Μύκης για να μπει στην ατζέντα των συζητήσεων στους Δήμους, στα ΚΕΠ, στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια κ.λ.π με θεσμοθέτηση παράλληλης ύπαρξης της τουρκικής γλώσσας. Βέβαια το Υπουργείο Εξωτερικών θα έπρεπε να είχε φροντίσει να ενημερώσει τους Δημάρχους ή και άλλους ότι σε τέτοια περίπτωση επιβάλλεται να αποχωρούν από την εκδήλωση ώστε να μην αναγκαστούν να αναγνωρίσουν με την παρουσία τους έμμεσα την εν λόγω παράλληλη Δομή.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Το υπουργείο Εξωτερικών έχει φροντίσει να ενημερώσει τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης πως σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται να αποχωρούν από την όποια εκδήλωση, ώστε να μην αναγνωρίζουν με την παρουσία τους έμμεσα την παράλληλη δομή ή να απαιτούν να διευκρινίζεται πως πχ., ο ψευδομουφτής παρίσταται ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την θρησκευτική ιδιότητα εκπροσώπου μιας παράνομης για το Ελληνικό κράτος δομής;

Αθήνα, 11/7/ 2017

Ο ερωτών Βουλευτής

Ιωάννης Λαγός

Βουλευτής Β’ Πειραιώς ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχετικά Άρθρα