slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

10,000 ευρώ για το Γηροκομείο Ξάνθης έδωσε το Κρατικό Λαχείο

Γηρατειά … λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που φανερώνει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής. Και γύρω από αυτή, άνθρωποι δικοί και ξένοι, άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο παρόν σε όσους μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν, να βελτιώσουν με κάθε τρόπο και μέσο την καθημερινότητα των γερόντων. Η υποστήριξη και η αγάπη είναι εμφανείς και διάχυτες, αναδεικνύοντας ποιότητα χαρακτήρα και ευαισθησία ψυχής απέναντι στη δύσκολη ηλικία των γηρατειών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γέροντες και οι γερόντισσες και το προσωπικό του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους τρεις βουλευτές του Νομού μας καθώς και στον γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ξάνθης, που μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να επιδοτηθεί το Γηροκομείο της καρδιάς μας με το ποσό των 10.000 € από τα διαθέσιμα υπόλοιπα του κρατικού λαχείου των ετών 2011-2012, για την εξυπηρέτηση λειτουργικών δαπανών και ιδιαίτερα του λογαριασμού της ΔΕΗ, καθώς και για την ευρύτερη υποστήριξή τους.

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, και θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς προκειμένου το Ίδρυμα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γερόντων του.

Για το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα