Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά σου… πίνοντας φρουτοποτά!

Το καλοκαίρι, ειδικά όταν είμαστε διακοπές το ρίχνουμε έξω και πίνουμε κοκτέιλ. Τι γίνεται όμως με το λίπος που έχουμε στην κοιλιά μας; Σίγουρα κάποιες από μας θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτό, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Να πιείτε τα δύο φρουτοποτά, που θα δείτε παρακάτω, είναι η απάντησή μας!

Smoothie καρπούζι
Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και το κατάλληλο ως βάση για smoothie, καθώς έχει λίγες θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού που μας ενυδατώνει. Μην ξεχνάτε ότι τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες χρειαζόμαστε περισσότερα υγρά από ότι το χειμώνα. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η αργινίνη, που περιέχεται σε αυτό, συμβάλλει στη μείωση του λίπους και την ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας.

Παγωμένο τσάι μέντας

Η μέντα έχει υπέροχη δροσιστική γεύση από τη φύση της  ενώ έχει ουσία που καταπολεμά τα φουσκώματα της κοιλιάς που τα έχουμε συνήθως μετά το φαγητό.  Το τσάι μέντας βοηθά πολύ το στομάχι να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τα λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι θα διασπώνται και θα καταναλώνονται πιο γρήγορα. Η χώνεψη γίνεται γρηγορότερα.  Έτσι δε θα έχετε τα φουσκώματα και η κοιλιά σας θα είναι επίπεδη όλη την ημέρα.

Σχετικά Άρθρα