Πήρε μηχανή να την δοκιμάσει για να την αγοράσει και εξαφανίστηκε. Νόμισε δεν θα τον πιάσουν - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Καβάλα Τελευταία Νέα

Πήρε μηχανή να την δοκιμάσει για να την αγοράσει και εξαφανίστηκε. Νόμισε δεν θα τον πιάσουν

Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την 25-5-2017 το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, το μεσημέρι της 25-5-2017, στην Καβάλα, άγνωστος δράστης με το πρόσχημα αγοράς δίκυκλης μοτοσικλέτας ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, επιβιβάστηκε σε αυτή προκειμένου να την οδηγήσει δοκιμαστικά, χωρίς όμως ουδέποτε να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της.

Στη συνέχεια, την 8-6-2017 το βράδυ, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, εντόπισαν τον 31χρονο να οδηγεί την αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, ενώ από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο 31χρονος είναι ο δράστης της παραπάνω κλοπής.

Κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα