Έχουμε επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης, υποστήριξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος… γιατί ρε Γιώργο δεν το βλέπω; - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Έχουμε επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης, υποστήριξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος… γιατί ρε Γιώργο δεν το βλέπω;

Έχουμε επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης, δεν υπάρχει ερωτηματικό ότι γυρίζουμε σ’ αυτήν, υπογράμμισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως είπε, δύο είναι τα κρίσιμα θέματα. Το πρώτο είναι η βελτίωση των αριθμών να αποτυπωθεί και στην κοινωνία, να είναι δίκαιη η ανάπτυξη. Το δεύτερο ζήτημα-σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο- είναι να είναι διαρκής (σ.σ.: η ανάπτυξη). Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει –είπε- «να αλλάξουμε εντελώς το παραγωγικό μοντέλο που είχαμε […]. Ακριβώς εκεί είναι το κρίσιμο θέμα, να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, ότι είμαστε μια φυσική γέφυρα ανάμεσα στη Δύση, την Ανατολή, τον Αραβικό κόσμο, την Αφρική». Όπως τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος «αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λές να είναι έτσι να έχουμε μπει δηλαδή στην ανάπτυξη και να μην το έχω καταλάβει ακόμα;

Σχετικά Άρθρα