Τα φερέρο ροσέ έχουν φανταστική γεύση και κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα! Φανταστείτε να τρώτε παγωτό με τη γεύση τους! Εμείς σήμερα σας προτείνουμε να το φτιάξετε στο σπίτι και να καλέσετε τους φίλους σας να το απολαύσετε παρέα.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος σε σαντιγί
- 1 1/2 κουτί ζαχαρούχο
- 50 γρ. εβαπορέ
- βανίλια
- 1 αυγό (εγώ το παραλείπω)
- ferrero rocher (όσα θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προσθέτουμε στη σφιχτή σαντιγί τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζουμε στην κατάψυξη.
- Αφού μισοπαγώσει προσθέτουμε τα ferrero σπασμένα στο χέρι ή και θρυμματισμένα στο multi αν θέλετε.