Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Έτσι θα έχεις πάντα τα πιο απαλά μαλλιά!

Κρυφό όνειρο για όλες μας, είναι τα μαλλιά μας, να είναι απαλά και πάντα λαμπερά! Πως όμως μπορούμε να το πετύχουμε στην πράξη;

Μην χτενίζεις συνέχεια τα μαλλιά σου

Το να χτενίζεις συνέχεια τα μαλλιά σου, αφενός προκαλεί το σπάσιμο της τρίχας των μαλλιών σας, αλλά ευθύνεται και για το φριζάρισμα, τα άγρια μαλλιά αλλά και την θαμπάδα που δημιουργείται στο τριχωτό του κεφαλιού. Χτενίσου μόνο μια φορά την ημέρα εάν είναι απαραίτητο και κατά τη διάρκεια της μέρα πέρασε τα δάκτυλα σου μέσα από τα μαλλιά σου και χτενίστε τα!

Μην ακουμπάς συνέχεια τα μαλλιά σου

Αν τα πιάνεις διαρκώς το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις τα φυσικά έλαια της τρίχας.

Μην κάνεις σφιχτές κοτσίδες

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αγριεύεις την τρίχα! Αντίθετα εάν συνηθίσεις να πιάνεις τα μαλλιά σου χαλαρά σε κοτσίδες και κότσους θα βοηθήσεις τις τρίχες και τις ρίζες σου

Μην λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα

Όσο μαλακό, απαλό και για καθημερινό λούσιμο και εάν είναι το σαμπουάν που χρησιμοποιείς, το καθημερνό λούσιμο βλάπτει τα φυσικά έλαια της τρίχας. Τα φυσικά έλαια της τρίχας βοηθούν τα μαλλιά μας να μακραίνουν, να είναι δυνατά και μαλακά μαλλιά. Λούσιμο 3 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετό!

Μην βάζεις πολλά προϊόντα styling στα μαλλιά σου

Τα μαλλιά μας για να είναι μαλακά πρέπει να αναπνέουν. Προσπαθήσε να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερα χημικά προϊόντα styling. Εναλλακτικά φτιάξε δικά σου φυσικά προϊόντα για κράτημα και χρησιμοποιείστε έλαια για λάμψη και διάρκεια στο χτένισμα σου.

 

Σχετικά Άρθρα