Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Το καινούργιο σου αυτοκίνητο! Μάθε πώς να προστατέψεις το εσωτερικό του (ισχύει και για τα παλαιότερα)

Αφού έψαξες πολύ είδες τα υπέρ, τα κατά, τιμές, προσφορές, το συζήτησες με φίλους και γνωστούς τελικά το αποφάσισες. Το πήρες. Είτε είναι του κουτιού και μυρίζει ακόμα εργοστάσιο. Το ίδιο ισχύει ακόμη και αν το πήρες second hand, μιας και είναι σίγουρο ότι: για σένα είναι το καινούριο σου αμάξι!!!

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να πάρεις (από το Wash Park Μπουρμπουλήθρες) είναι ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ και πατάκια για να μη λερώνεται.

Η φροντίδα του εσωτερικού του αμαξιού μας είναι απαραίτητη μιας και μέσα σε αυτό περνάμε αρκετή από την ώρα μας. Σημαντικό για την προστασία του σαλονιού του αμαξιού μας είναι να του περάσουμε μια σειρά από καλύμματα τα οποία και από τον ήλιο θα το προστατεύουν και από τις διάφορες «κακουχίες» στις οποίες θέλοντας και μη θα το υποβάλουμε…

Εκτός από την άνεση, τα; καλύμματα των καθισμάτων των αυτοκινήτων μπορούν επίσης να «κρύψουν» την ζημιά που έχει ήδη γίνει στα καθίσματα του παλιού σας αυτοκινήτου.

Οι τύποι των καλλυμάτων

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι καθισμάτων αυτοκινήτων στην αγορά σήμερα. Τώρα με το Wash Park Μπουρμπουλήθρες έχετε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για καλύμματα και σε πολλές και διαφορετικές τιμές. Μεταξύ των διαφόρων τύπων που μπορείτε να επιλέξετε είναι, δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, καλύμματα καθισμάτων από νεοπρένιο και καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτων από ανθεκτικό ύφασμα.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να τα δείτε από κοντά επισκεφθείτε το κατάστημα Wash Park Μπουρμπουλήθρες στην Τριαντ. Μιχαηλίδη 26 στην Ξάνθη. Τηλ. 2541072596

 

Δείτε παρακάτω πως μπορεί να μεταμορφωθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας…

Σχετικά Άρθρα