Κόμματα Τελευταία Νέα

Ανανέωση και ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού από τον Λευτέρη Αυγενάκη

“Αποσυνδέω το αίτημα για εκλογές από την αξιολόγηση” σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, προσθέτοντας “η ημερομηνία της 20ης Μαρτίου είναι επισφαλής”, ενώ επέμεινε στην ανάγκη ανανέωσης της ΝΔ.

Με αυτό τον τρόπο ο Πρόεδρος της ΝΔ έθεσε το πλαίσιο δράσης του Κόμματος “ανανέωση και ενεργοποίηση όλου του κομματικού μηχανισμού μέχρι να γίνουν εκλογές”.

Σε ότι αφορά την ανανέωση περισσότερα από 1000 άνθρωποι με αξιόλογα βιογραφικά εντάσσονται και ενσωματώνονται στο κόμμα.

Την ίδια ώρα ο Γραμματέας του Κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης έχει αναλάβει το βάρος της ενεργοποίησης των κομματικών κυττάρων σε όλη την Ελλάδα. Εκδηλώσεις, κινητικότητα και αύξηση της διείσδυσης στις τοπικές κοινωνίες είναι η απόδειξη ότι η οργάνωση της ΝΔ έχει γυρίσει σελίδα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την περιοδεία σε Καρδίτσα – Γιάννενα – Φλώρινα, αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Θάσο όπου πραγματοποίησε επίσκεψη και ομιλία στους κατοίκους του νησιού, και την Ξάνθη, ενώ σήμερα Δευτέρα θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νεάπολης – Συκεών.

Σχετικά Άρθρα