Αθλητικά Τελευταία Νέα

3 η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο για τον Δημήτρη Κοτσανίδηστο MACEDONIAN TROPHY 2017

Διεθνής Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας διεξήχθη στο ΚΙΛΚΙΣ στις 25 και26 Φεβρουαρίου 2017 και γι αυτό μας ενημερώνει ο Πήγασος Ξάνθης: Αισιόδοξα και παραγωγικά ξεκίνησε για τον ΠΗΓΑΣΟ ΞΑΝΘΗΣ η νέα αγωνιστική ποδηλατική χρονιά. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε συνεργασία με την Racesystem και τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ διοργάνωσαν  στις 25 και 26 Φεβρουαρίου αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην πόλη του Κιλκίς, με την επωνυμία «Macedonian Trophy 2017.

Στη κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο καταπληκτικός σε ικανότητες και τεχνική ποδηλάτης του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Δημήτρης Κοτσανίδης, κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα και αποτελεσματικά το αρνητικό της θέσης εκκίνησης που είχε άθελά του και να τερματίσει με πολύ μεγάλη άνεση στην 3η Θέση παρά τα επιπλέον εμπόδια που συναντούσε συνεχώς μπροστά του.

Τέλος το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ετοιμάζεται για την μεγάλη ποδηλατική του απόβαση με πολυάριθμη σειρά συμμετοχών σε όλες τις επίσημες κατηγορίες, στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενόψει της διεξαγωγής του Τοπικού Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) Μακεδονίας & Θράκης.

Σχετικά Άρθρα