Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο πρώτος αγώνας δρόμου «τρέχω για να έχω»… από την ΔΕΥΑ Αβδήρων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης Αβδήρων (ΔΕΥΑΑ) και ο Δήμος Αβδήρων, προκηρύσσουν τον 1ο αγώνα δρόμου «τρέχω για να έχω», την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Αφορμή για τη διεξαγωγή του αγώνα συνιστούν ο εορτασμός για την παγκόσμια μέρα για το νερό (22 Μαρτίου) και η παρουσία στο Δήμο μας Ιταλών μαθητών από τη Σικελία που θα φιλοξενηθούν από οικογένειες μαθητών του Γυμνασίου Γενισέας, στα πλαίσια του έργου «Water Power» του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning.

Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό και να τους ενημερώσουμε για τη σημασία της προστασίας και ορθής διαχείρισης του πόσιμου νερού.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο παλιό γήπεδο του Πετεινού (4ο χλμ. Επαρχιακής οδού Ξάνθης- Μαγγάνων). Η διαδρομή έχει μήκος 5 χλμ. και ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12 ο έτος της ηλικίας τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας.

Σχετικά Άρθρα