Ατζέντα Τελευταία Νέα

Συμμετοχή του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Διδασκαλικός Σύλλογός Ξάνθης, όπως γνωρίζετε, συμμετέχει οργανωμένα ως ομάδα στις τάξεις του παλαιότερου Συλλόγου Αιμοδοτών της Ελλάδας, του Συλλόγου Ξάνθης, «Η ΑΓΑΠΗ», με σκοπό όχι μόνο την απεριόριστη  κάλυψη του συγγενικού περιβάλλοντος των αιμοδοτών, αλλά και την κάλυψη συναδέλφων- μελών του Συλλόγου μας, όταν αυτοί για λόγους υγείας δεν μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μας, σας ενημερώνουμε  ότι  συνδιοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 (αίθουσα Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης από τις 09:00 έως τις 15:00). Στην αιμοδοσία θα δηλώσει παρόν και  συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», προκειμένου να «προσφέρουμε» το αίμα μας κυρίως για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Σας επισημαίνουμε ότι ο κάθε αιμοδότης θα πρέπει να προσκομίσει εκείνη την ημέρα και το προσωπικό του Α.Μ.Κ.Α.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε όλοι σας σε αυτή τη δράση και να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε αυτή την εμπειρία αποτελώντας τα νέα μέλη της οικογένειάς μας. Επίσης σας επισυνάπτουμε το συνολικό πρόγραμμα των εθελοντικών αιμοδοσιών για να δει ο καθένας ποια ημέρα, ώρα και τοποθεσία τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Το να ζητάς είναι ανθρώπινο…το να προσφέρεις είναι θεϊκό…

Σχετικά Άρθρα