Αγροτικά Τελευταία Νέα

Κρήτη! Για να τον εκδικηθούν του έσφαξαν τα αρνιά! Πάνε οι ψήφοι…

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί του Πύργου Ηρακλείου. Άγνωστα άτομα, μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο λίγο έξω από το Ασήμι και αφού θανάτωσαν δεκάδες αρνιά, τραυμάτισαν μερικά άλλα και στη συνέχεια έφυγαν έχοντας φορτώσει στις καρότσες τους 30 ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το περιστατικό έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (8/3) με τους δύο ιδιοκτήτες των ζώων να βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και σύμφωνα με τα όσα είδαν κατά την αυτοψία οι αστυνομικοί, ο αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν φτάνουν τα 69.

Επίσης, 17 ζώα βρέθηκαν βαριά χτυπημένα ενώ 30 έκαναν “φτερά”. Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που μίλησε στο ekriti.gr “αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις διαφορές με κάποιους”, θέλοντας έτσι να πει ότι πρόκειται για μία πράξη αντεκδίκησης.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν μέσω των δύο ιδιοκτητών, τα άτομα με τα οποία ενδεχομένως να είχαν προσωπικές διαφορές.

Πηγή: ekriti

 

σ.ε. Γιατί το κάνατε αυτό; Πάνε οι ψήφοι του Σύριζα…

Σχετικά Άρθρα