Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το απόγευμα της Παρασκευής η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ Κωστας Αντωνιάδης απέστειλε την παρακάτω πρόσκληση προς τα μέλη του. Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει στις  24 -02-2017  ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) είναι τα εξής:

Ανακοινώσεις Προέδρου.

Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη

Συζήτηση :

  1. Για την υφιστάμενη κατάσταση των αγροτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ασφαλιστικό και φορολογικό).
  2. ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

Εγκριση υποβολής πρότασης στην 3η πρόσκληση υποβολής Στρατηγικών έργων του προγράμματος Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020, με τίτλο «Cross Border Planning and Infrastructure Measures for  Flood Protection (Διασυνοριακός σχεδιασμός  και έργα υποδομής για την προστασία από τις πλημμύρες)» Εισηγητής : O Aντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς.

3.ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκριση δικαιολόγησης απουσίας  Περιφερειακών Συμβούλων από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης κ. Κωνσταντίνος  Αντωνιάδης.

Σχετικά Άρθρα