Μουσική Τελευταία Νέα

Αυτήν την Κυριακή όλη η Ξάνθη ψηφίζει Έλσα Καριώτη. Στηρίζουμε την συμμετοχή της στο Rising Star του ΑΝΤ1

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Η Έλσα Καριώτη ζει μόνιμα στην Ξάνθη. Είναι ταλαντούχα τραγουδίστρια και  διεκδικεί τη διάκριση στο γνωστό talent show και η ψήφος του κοινού της Ξάνθης θα έχει τη δική της σημαντική συμβολή.

Η ίδια σε μήνυμά στα social media της γράφει: Αγαπημένοι μου φίλοι 8 Ιανουαρίου στις 21:00 χρειάζομαι τη στήριξη όλων σας για να σηκώσουμε μαζί τον τοίχο του Rising Star!!! Κατεβάστε όλοι την εφαρμογή στα παρακάτω link για να γίνετε εσείς ο πέμπτος κριτής.
Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screenz.risingstar_gr
App Store: https://itunes.apple.com/gr/app/rising-star-greece/id1171885326?mt=8

H διαδικασία της ψηφοφορίας: Σε κάθε live του Rising Star, oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο χωρίς να έχουν οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Όταν ένας τηλεθεατής δώσει μία θετική ψήφο στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο, και εφόσον το επιλέξει, εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο. Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτως σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει πια τους κριτές και το κοινό, και προκρίνεται στην επόμενη φάση. Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι ένα  πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music, αξίας 35.000 ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Βιογραφικό: Ονομάζομαι Καριώτη Έλσα και είμαι από τη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 7 χρόνια ζω μόνιμα στην Ξάνθη. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο 3 χρόνων. Ασχολούμαι με τη μουσική από 6 χρόνων. Τελείωσα το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πήγα Βουλγαρία για μουσικές σπουδές. Παρακολούθησα μαθήματα πιάνου και κλασικού τραγουδιού. Είμαι τελειόφοιτος του πανεπιστημίου κλιμεντ οχριντσκι της Σοφίας με πτυχίο Μουσικής παιδαγωγικής. Το μικρόβιο του τραγουδιού το κόλλησα από τον μπαμπά μου γιατί και ο ίδιος παίζει μπουζούκι. Τα τελευταία 10 χρόνια τραγουδάω επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές σκηνές.

 

Σχετικά Άρθρα