Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δείτε τι έκανε η αγάπη των Ξανθιωτών… Ένας χρόνος από την φωτιά στο σπίτι της οικογένειας Ιωάννογλου

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Πριν από ένα χρόνο μέσα από την xanthinews.gr  η οικογένεια Ιωάννογλου έκανε έκκληση στον κόσμο της Ξάνθης για βοήθεια όταν το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Η οικογένεια θέλησε να ξαναχτίσει το σπιτικό της και όποιος επιθυμούσε μπορούσε και  βοηθούσε αυτήν την προσπάθεια μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή υλική βοήθεια που είχε τόσο ανάγκη η οικογένεια. Η βοήθεια  μέσω της xanthinews.gr  ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα σύντομα να μαζευτούν τα χρήματα για την αποκατάσταση.

Η ιστοσελίδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους  τους αναγνώστες της που σε σύντομο διάστημα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όταν η βοήθεια της πολιτεία εκτός ελάχιστων περιπτώσεων ήταν ανύπαρκτη..

Μετά από ένα χρόνο η οικογένεια με μήνυμα της στο facebook γράφει:

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από εκείνο το δύσκολο ξημέρωμα που αντικρίσαμε τις φλόγες να καταστρέφουν το σπίτι μας. Ένας χρόνος δύσκολος και γεμάτος αντιφατικά συναισθήματα. Πέσαμε, γονατίσαμε, απελπιστήκαμε….. Μα όλα αυτά για λίγο. Χάρη σε όλους εσάς καταφέραμε να σηκωθούμε, να σταθούμε ξανά στα πόδια μας και να δούμε την ζωή με αισιοδοξία. Όσα κακά έφερε η φωτιά, αλλά τόσα καλά άφησε. Μέσα από την καταστροφή γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους, νιώσαμε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας , αποκτήσαμε νέες αντιλήψεις για την ζωή. Και όλα αυτά χάρη σε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή σταθηκατε πλάι μας!
Σας ευχαριστώ λοιπόν, για μια ακόμα φορά και σας εύχομαι υγεία και ευτυχία!

kameno spiti (1) kameno spiti

Σχετικά Άρθρα