Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη

Αισθανόμαστε την μεγάλη ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στους συνανθρώπους μας, στους συγγενείς και στους φίλους μας για την καθολική αγάπη τους, με την οποία μας τίμησαν και μας συμπαραστάθηκαν τις δύσκολες ώρες του αδόκητου χαμού του πολυαγαπημένου συζύγου και πατέρα μας Γιώργου Παυλίδη. Συγκλονιστική για εμάς υπήρξε η αγάπη του κόσμου που προσευχήθηκαν μαζί μας τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας, που πόνεσαν και δάκρυσαν για τη μεγάλη μας απώλεια. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης και σεβασμού όλων όσων των γνώρισαν, η αναγνώριση από όλους, του ακέραιου χαρακτήρα του και της ατέρμονης προσπάθειας του μέχρι την ύστατη στιγμή για το καλύτερο αύριο της Περιφέρειας που ηγείτο, απαλύνει τον πόνο μας. Η Περιφέρεια μας έχασε έναν άνθρωπο που την αγάπησε και την υπηρέτησε με εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια και πολλή αγάπη. Ο Γιώργος μπορεί να έφυγε ως φυσική παρουσία από κοντά μας αλλά άφησε παρακαταθήκη το έργο του, τη δημιουργικότητα του, τις συμβουλές του, τις ιδέες του και την ανθρωπιά του για να θυμίζουν το πέρασμα του από τη ζωή.

Η οικογένεια μας έχασε έναν μοναδικό, αξιολάτρευτο σύζυγο και πατέρα. Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παυλίδη από το τεράστιο πλήθος που υπήρχε στον Ιερό Ναό θα είναι για την οικογένεια μας σημείο αναφοράς και ευγνωμοσύνης.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

H οικογένεια

Σχετικά Άρθρα