Κόμματα Τελευταία Νέα

Αρκετός κόσμος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ξάνθης

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου σε ένα κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτο γραφείο της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποιήθηκε, υπό την παρουσία πλήθος κόσμου και Συναγωνιστών, ομιλία με θέμα τα εργασιακά ζητήματα και την επίπτωση του μνημονίου σε αυτά, από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Βογιατζή Δημήτρη.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, Χρήστος Καπαγερίδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στα νέα γραφεία μίλησε για την απαιτούμενη ενότητα και πειθαρχία που απαιτείται για την επίτευξη της Τελικής Νίκης απέναντι στους εγχώριους και εξωτερικούς εχθρούς της πατρίδας, επισημαίνοντας πως αφού η Τοπική εδράζεται σε μία εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος, οι προκλήσεις θα είναι πολλές και πολυεπίπεδες από αυτούς που επιθυμούν να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός πολιτικού τοπίου.

Εν συνεχεία, λαμβάνοντας το λόγο ο Συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε στα εργασιακά ζητήματα υπό το φως του εθνικισμού και τις λύσεις που αυτός προτείνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Τόνισε πως η ενίσχυση των μεσαίων παραγωγικών τάξεων ενάντια της κεφαλαιοκρατικής πίεσης, η ρύθμιση επάνω σε εντελώς νέα βάση των σχέσεων εργατών και εργοδοτών και η ριζική αναδιοργάνωση των υπολοίπων πλευρών της κοινωνικής πολιτικής και της κρατικής πρόνοιας και αντίληψης είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν για να ορθοποδήσει η οικονομία, στηριζόμενη στην παραγωγική εργασία και στο ανθρώπινο δυναμικό που θα αντιμετωπίζεται από το κράτος με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Βογιατζής ανέφερε πως ο Λαϊκός Εθνικισμός εξυμνεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι τον πραγματικό μισθό των εργατών και υπαλλήλων μπορεί να αυξήσει μόνο η αύξηση της παραγωγής, δηλαδή η ανώτερη απόδοση της κοινωνικής οικονομίας, δίνοντας εν συνόλω το πολιτικό στίγμα της Χρυσής Αυγής για την εργασία, τον εργάτη και τις σχέσεις του με το κράτος, που οφείλει να τον προστατεύει, σε αντίθεση με τους αριστερούς που «πουλάνε» υποσχέσεις για την εργατική τάξη, όταν την ξεπουλά στα σαλόνια των διαπραγματεύσεων για λίγους ακόμα μήνες παραμονής στην εξουσία.

Τ.Ο Χρυσής Αυγής Ξάνθης

xrysh aygh xanthis (4) xrysh aygh xanthis xrysh aygh xanthis (1) xrysh aygh xanthis (2) xrysh aygh xanthis (3)

Σχετικά Άρθρα