Οικολογία Τελευταία Νέα

Συστάθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΕΠΑΜΑΘ

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Λάγος η 4η τακτική Συνεδρίαση 2016 του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας. Αρχικά έγινε το καλωσόρισμα και η ενημέρωση των νέων μελών του Δ.Σ. που αντικατέστησαν μέλη που είχε λήξει η θητεία τους. Με το ΦΕΚ 399/25-07-2016 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 36135 απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) ανακοινώθηκε η σύσταση του νέου 11μελούς Δ.Σ του Φ.Δ  το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Δρ. Μάνος Κουτράκης, Βιολόγος-Ιχθυολόγος, Τακτικός Ερευνητής ΙΝΑΛΕ-ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Αντιπρόεδρος: Δρ. Γιάννης Μητσόπουλος, Διεύθυνση Προστασίας Βιοποικιλότητας, Εδάφους και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκπρόσωπος του ΥΠΕΝ.

Γραμματέας: κ. Μουσταφά Κατραντζή, Περιφερειακός Σύμβουλος Α.Μ.Θ, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ν. Ροδόπης) με αναπληρωτή τον κ. Μουσταφά Μετίν, Περιφερειακό Σύμβουλο Α.Μ.Θ.

Μέλη:

κ. Ευάγγελος Τσομπανόπουλος, Δήμαρχος Νέστου με αναπληρωτή τον κ.Ιωάννη Χατζηγερακούδη Αντιδήμαρχο Νέστου.

κ. Θεόδωρος Γκαντής Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με αναπληρωτή τον κ. Καδή Ισμέτ, Δήμαρχο Ιάσμου.

κ. Μιχαήλ Αμοιρίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ν. Ξάνθης) με αναπληρωτή τον κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, Περιφερειακό Σύμβουλο Α.Μ.Θ.

Παραμένουν στο ΔΣ οι:

να Παναγούλα Πασχάλη, εκπρόσωπος του Υπ.Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

κ. Γεώργιος Καμπάς, εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΜΘ.

κ. Χανς Γέρεντρουπ, εκπρόσωπος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

κ. Γεώργιος Καλδάρας, εκπρόσωπος παραγωγικών φορέων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αναφέρθηκε στο αξιόλογο εθελοντικό έργο των προγενέστερων μελών και ενημέρωσε τα νέα μέλη για το σημαντικό έργο που υλοποιεί ο Φ.Δ. Επισήμανε επίσης τη σπουδαιότητα της θέσης για τη συμβολή στην προστασία και προβολή του φυσικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. αλλά και στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Σχετικά Άρθρα