Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Σε δημοπρασία και πάλι το Δημοτικό Κάμπιγκ Μυρωδάτου. Τιμή πρώτης εκκίνησης 20.000/ χρόνο

Μετά την άκαρπη προσπάθεια για να ξεκινήσει η επένδυση του Κάμπιγκ Μυρωδάτου από σχήμα στο οποίο συμμετείχε Ξανθιώτης αλλά και Βούλγαρος επιχειρηματίας ο Δήμο Αβδήρων επαναπροκηρύσσει την ενοικίαση και καλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία με προφορικές προσφορές την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων στη Γενισέα.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει επί ποινή αποκλεισμού στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας κατά την ημέρα διεξαγωγής αυτής και από ώρα 10:00 π.μ. έως και 11:30 π.μ. συγκεκριμένα δικαιολογητικά.

Το ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 ευρώ) για ένα έτος. Ως επιτρεπόμενες χρήσεις του μισθίου ακινήτου προβλέπονται όλες όσες εντάσσονται στην τουριστική εκμετάλλευσή του.

Ο μισθωτής πέραν των άλλων ειδικών όρων της διακήρυξης οφείλει:

Εντός των τριών πρώτων ετών της μίσθωσης να ολοκληρώσει μία επένδυση σε υποδομές – μόνιμες εγκαταστάσεις, τουλάχιστον αξίας 150.000,00 ευρώ, αποδεικνυόμενης της επένδυσης με νόμιμα παραστατικά, άλλως το Δημοτικό Συμβούλιο δύναται να αποφασίσει την καταγγελία της σύμβασης.

Σχετικά Άρθρα