Κοινωνία Τελευταία Νέα

Σήμερα τελευταία μέρα να κάνεις αίτηση για να προσληφθείς καθαρίστρια στον Δήμο Ξάνθης (7 θέσεις)

Η Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης προκήρυξε την πλήρωση μίας θέσης καθαριστή/στριας στις ακόλουθες αντίστοιχα σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης, με σύμβαση μίσθωσης έργου για το διδακτικό έτος 2016-2017, βάσει του άρθρου 49 του Ν. 4325/2015 όσον αφορά την κάλυψη πάγιων αναγκών δημόσιου χαρακτήρα (καθαρισμός αιθουσών διδασκαλίας, γραφείων διευθυντή – διδασκόντων, κοινόχρηστων χώρων και σχολικών προαυλίων).

3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – 28ης Οκτωβρίου 197

4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – Περικλέους 1

6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης – Κλεμανσώ 50

11ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης – Κλεμανσώ 50

Νηπιαγωγείο Μ. Ευμοίρου Ξάνθης

1ο Νηπιαγωγείο Κιμμερίων Ξάνθης

2ο Νηπιαγωγείο Κιμμερίων Ξάνθης

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν από την Τρίτη 30/08/2016 έως την Παρασκευή 02/09/2016 τις ώρες 10:00-12:00τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά στη/στις σχολική/ές μονάδα/ες που επιθυμούν :

Ειδικό έντυπο αίτησης το οποίο θα παραλαμβάνεται και θα συμπληρώνεται στη σχολική μονάδα.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από την οποία να προκύπτει ότι είναι δημότες/ισσες Ξάνθης.

Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ΔΟΥ οικονομικού έτους 2015.

Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, πρόσφατης έκδοσης.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, για υποψηφίους με ανήλικα τέκνα.

Πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής Νοσ/μείου Ξάνθης, για υποψηφίους με αναπηρία τέκνων άνω του 70% (εάν υπάρχει).

Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής αν ο/η ενδιαφερόμενος/η, είναι γονέας παιδιού που φοιτά σε ένα από αυτά τα σχολεία.

Όσοι/ες προκριθούν για το έργο καθ/σμού, πριν κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα υποχρεούνται να υποβάλουν στη σχολική μονάδα στην οποία επιλέχθηκαν τα εξής πρόσθετα δικαιολογητικά :

Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι δεν έχουν καταδικαστεί και δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Πιστοποιητικό του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Νοσ/μείου Ξάνθης – ΨΥΧΑΡΓΩΣ με το οποίο να δηλώνεται η καταλληλότητα των ιδίων στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη καθαριστών/στριών στις ανωτέρω σχολικές μονάδες Α΄ βάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Ξάνθης κατά το διδακτικό έτος 2016-2017 θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Ξάνθης και θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα