Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οι Βάτραχοι αποχαιρέτησαν τον Αύγουστο με δύο μεγάλες εκδηλώσεις. Πάμε τώρα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Την Παρασκευή 26/8 είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε συνδιοργανωτές με τη θεατρική ομάδα “Εντιμότατοι Απατεώνες”, στη θεατρική παράσταση “Το μεγάλο μας τσίρκο” . Μια εξαιρετική προσπάθεια απο νέα παιδιά που σίγουρα απόλαυσαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν κ να γεμίσουν ασφυκτικά το υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο . Ταυτόχρονα συγκεντρώσαμε σχολικά ήδη για την Ομάδα Κοινωνικής Αλληεγγύης Ξάνθης ,τα οποία και παραδόθηκαν ήδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Σάββατο 27/8 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση #colorwars , ένα μεγάλο πάρτυ,το οποίο έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας και και ένωσε μικρούς και μεγάλους σε έναν πόλεμο χρωμάτων με πολύ μουσική και χορό . Μέρος των εσόδων απο τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου φιλοζωικών ομάδων της πόλης μας.

Ένα ευχαριστώ απο εμάς σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν αυτές οι δυο μεγάλες εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη θεατρική ομάδα “Εντιμότατοι Απατεώνες” και να ευχηθούμε να συνεχίσουν αυτές τις προσπάθειες και εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Καζίνο Θράκης , το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, τον Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Ξάνθης) , την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης , την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης .
Και κάπως έτσι καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβρη και σας περιμένουμε όλους απο το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις  Γιορτές Παλιάς Πόλης , στο γνωστό στέκι των Βατράχων, πάνω απο το Κυβερνείο.

Καλό φθινόπωρο.

#vatraxoi

Σχετικά Άρθρα