Face to Face Τελευταία Νέα

Η απάντηση του Δημαρχόπουλου στην επιστολή Ξυνίδη

Δείτε τι λέει ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος στην επιστολή του- απάντηση στην παράταξη του Θανάση Ξυνίδη και στις καταγγελίες για νόθευση- παραποίηση απόφασης επιτροπής του Δήμου μας.

Επιστολή Δημάρχου

Επανεμφανιστήκαν με ανακοίνωση, για να κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

Νέο τους  χόμπι τα μαθήματα δικονομικής  γυμναστικής ή αλλιώς πώς να κάνετε χαβαλέ.

Αξιέπαινη προσπάθεια από «πολιτικούς παράγοντες», που υπηρετούν αποκλειστικά τη δική τους προσωπική ατζέντα.

Η παράταξη που «στα δέκα χρόνια της ζωής της» συρρικνώθηκε, μετονομάστηκε, απάλλαξε τον επικεφαλής και «ενισχύθηκε» με πολιτικούς ακτιβιστές.

Η παράταξη που επενδύει τα δύο τελευταία χρόνια της παρουσίας της  στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης,  στη δημιουργία λάσπης, συντηρώντας «κλίμα φόβου» και «απίστευτης παρακμής».

Η παράταξη που, απέχει συνειδητά και υπονομεύει κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να πάει την πόλη μας μπροστά.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας  για το πλήγμα που δέχονται  τόσα χρόνια, τόσο Αυτοί όσο και ο Δήμος, που στερούνται  των υπηρεσιών πολιτικών ανδρών  τέτοιου διαμετρήματος!

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για το ποιες προοπτικές διαγράφονται πλέον,  όταν Αυτοί δεν μπορούν σήμερα «να εντοπίζουν λάθη» και «να διορθώνουν αυθαιρεσίες».

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για το ποιες προοπτικές διαγράφονται πλέον, όταν Αυτοί δεν μπορούν σήμερα να ασκήσουν με τον ίδιο τρόπο «μια επωφελή για τον Δήμαρχο» αντιπολίτευση.

Κατανοούμε το άγχος και την ανασφάλεια του επικεφαλής τους, που μετά από την εικοσαετή και πλέον παρουσία του, προσπαθεί να πείσει  ότι ανησυχεί «για το μέλλον του Δήμου για τα επόμενα πενήντα χρόνια».

Ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε τέτοια υποκρισία!!!

Δεν περιμέναμε να είναι  Άφαντοι, εδώ και μήνες ενώ κληθήκαν να συμμετάσχουν στη σύνταξη του σχεδίου για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης.

Δεν περιμέναμε ότι θα αποχωρούσαν πάλι, ακόμα και από την διαδικασία έγκρισής του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν περιμέναμε ότι θα προτιμούσαν να πλήξουν σκόπιμα την πόλη και τον θεσμό των Γιορτών της Παλιάς Ξάνθης, «χαμένοι στην ψευδαίσθηση» ότι έτσι θα πλήξουν τον Δήμαρχο και το Κέντρο Πολιτισμού.

Από αυτούς το μόνο που περιμέναμε, ήταν η κατάθεση μιας φαιδρής μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, από εμπάθεια, με τη δημιουργία ψευδών  εντυπώσεων,  που υποκρύπτουν μικροπολιτικές ή προσωπικές σκοπιμότητες.

Πόση κατρακύλα ακόμη…

Σχετικά Άρθρα