Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές δικύκλων συνελήφθη 33χρονος

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο κλοπές δικύκλων, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 25/8 – 22/9/2016, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη χθες (23-9-2016) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου τα δύο δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στο ένα από τα δίκυκλα εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν, μια παραποιημένη άδεια κυκλοφορίας, μια αυτοσχέδια πινακίδα κυκλοφορίας, καθώς και ένα ραδιοcd αυτοκινήτου, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα