Ροδόπη Τελευταία Νέα

«Γκοντζαμάν άντρας» που έλεγε και η γιαγιά μου… και έκλεβε ποδήλατα στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο κλοπές ποδηλάτων, που διαπράχθηκαν στις 30-8-2016 το πρωί, στην πόλη της Κομοτηνής.  Συνελήφθη την ίδια ημέρα, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να επιβαίνει σε ποδήλατο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, από την πόλη της Κομοτηνής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 28χρονος, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει ακόμη ένα ποδήλατο από την ίδια πόλη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν στις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα