Λάσπη Τελευταία Νέα

Πανικόβλητος Δήμαρχος… τα έβαλε με την XanthiNews που γράφει όσα δεν θέλει να μαθαίνουν οι δημότες του!!!

Με πληροφόρησε φίλος μου ότι σε Οικονομική επιτροπή σε Δήμο της Ξάνθης δήμαρχος αναφέρθηκε απαξιωτικά στο πρόσωπό μου ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ… λέγοντας μεταξύ άλλων και το αμίμητο «Με τον Καρυπίδη και το Κανάλι 6 νομίζετε ότι θα μου κάνετε αντιπολίτευση;».

Μα κ. Δήμαρχε εμείς δεν είμαστε αντιπολίτευση, εμείς μεταφέρουμε τα προβλήματα που μας αναφέρουν οι δημότες σας… και πιστέψτε με δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας γιατί είστε και λίγο μακριά… πραγματικά όμως μόνο το 1/10 από όσα φτάνουν στα αυτιά μας γράφουμε, μετά από διασταύρωση πάντα… και μόνο αυτά σας κάνουν να νοιώθετε πανικό;

Κατά τα άλλα θα ζητήσω την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών να δω τι έχει ειπωθεί για μένα και την XanthiNews.gr στην ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και θα επανέλθω… (1200 ευρώ τον μήνα η τεχνική υποστήριξη και διαχείριση ιστοσελίδας;;;; 1200 ευρώ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!! Μαρέσει που ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης υποσχόταν ότι θα βάλει φρένο στις σπατάλες αλλά μπαρούφες πουλούσαν κι αυτοί… ντεμεκ θα έφτιαχναν το κράτος!!!).

Σχετικά Άρθρα