Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Μπουμπούκι πραγματικό 31χρονος που έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας Ξάνθης…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχείρηση και αγρόκτημα καθώς επίσης και μία κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος- Ιούνιος του 2016, στο νομό Ξάνθης. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες κλοπές, ψευδής ανώμοτη κατάθεση και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης,  το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε 2 οικίες, 1 επιχείρηση και 1 αποθήκη αγροκτήματος. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε μεταξύ άλλων 2 ηλεκτρικές συσκευές, 2 ηλεκτρικά εργαλεία, 1 ηλεκτρική κιθάρα και διάφορα εργαλεία.

Από τις έρευνες προέκυψε επίσης ότι ο 31χρονος, το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Ξάνθης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του δράστη το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε παραποιήσει τον αριθμό πλαισίου του παραπάνω οχήματος και είχε τοποθετήσει σε αυτό πινακίδες κυκλοφορίας από άλλο όχημα ιδιοκτησίας του. Επίσης ο δράστης είχε δηλώσει ψευδώς την κλοπή του εν λόγω αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα