Face to Face Τελευταία Νέα

Γλεντάει το διαδίκτυο με το τηλεοπτικό spot του Δήμου Ξάνθης φτιαγμένο με φωτογραφίες από το ίντερνετ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ

Γράφουν στο FB ο: Μπορει το Βιντεο Κλιπ των Γιορτων Παλιας Πολης του Δημου μας να εχει σαρωσει τα βραβεια Διεθνως, και οι διθυραμβικες κριτικες να ξεπερνουν σε ογκο επίτομη εγκυκλοπαίδεια, αλλα σαν απλος Δημοτης θα ηθελα να καταθεσω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη για αυτό το αριστουργημα της Παγκοσμιας Βιομηχανιας Θεαματος.

Ηδη λοιπον από το πρωτο δευτερολεπτο γινομαστε μαρτυρες ουσιαστικά ένος είδος μιας ρομαντικής αφιέρωσης, κάτι σαν μια άμεση ειλικρινή έκκληση. Εδώ κυριαρχεί το αίσθημα: Οι υψηλης ευκρινιας ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ εικονες εξάπτουν τη φαντασία και η συναισθηματική ένταση της μουσικής φλογίζει τα πάθη.

Οι δημιουργοι του βρήκαν ένα μοναδικό τρόπο να μεταμορφώσουν τις εικονες σε μια ιστορία, όμοια με ταινία. Αυτός ο τρόπος βασίζεται σε έναν πολυδιάστατο συμβολισμό, όπου το νόημα φαίνεται μέσα από τις εικόνες και τα χρώματα.
Τυλιγμένο από ένα πέπλο μυστηρίου, αυτο το video clip που δημιουργήθηκε από τον Δημο μας είναι ένα ακόμη πολυαναμενόμενο δώρο για τους συνεχώς αυξανόμενους και συνειδητοποιημενους Δημοτες του που επουδενι δεν τους θεωρει ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Το μόνο πράγμα που απομενει σε εμας του τυχερους Δημοτες/Θεατες, είναι να αποκαλύψουμε το μυστήριο της ελκυστικότητας αυτού του έργου τέχνης. Αυτή η δημιουργία έχει πάρει πλέον τη δική της ανεξάρτητη πορεία και οι θεατές/Δημοτες θα έχουν το χρόνο να εκτιμήσουν πλήρως για τι επιπεδα Τεχνης και Πολιτισμου είναι ικανος ο Δημος μας οταν θελει… (Bairas Manos…).

σ.σ. Και από κάτω γίνεται χαμός με τα σχόλια των συνδημοτών μας… (Μπάμπη μας κατάλαβαν…).

Σχετικά Άρθρα