fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Οκτώ εργάτες θα προσλάβει ο Παχάλης Λύρατζης για τις γιορτές παλιάς πόλης… κάνε αίτηση

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του θα προβεί στην πρόσληψη οχτώ ατόμων ΥΕ Εργατών-Γενικών Καθηκόντων, για τις ανάγκες διοργάνωσης των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2016, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι εργάτες θα εργαστούν από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, ήτοι από 16 Αυγούστου έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στο Τμήμα Δ/κών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης από τις 21 έως και τις 26 Ιουλίου 2016

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1994 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης και ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07.

Αντίγραφο της κάρτας ανεργίας.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου στα Δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια του Δήμου (για τους άγαμους).

Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή της κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (άρθρο 279, Ν.3463/2006, ΦΕΚ 114/Β/08-06-2006).

Σχετικά Άρθρα