Αθλητικά Τελευταία Νέα

Με πολλές διακρίσεις για το Τραμπολίνο και τον Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης (δείτε φωτογραφίες)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η προπονητική χρονιά για τον Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης: ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας στον Τελικό Αγώνα Τραμπολίνο Β – Δ Περιφερειών της Ε. Γ. Ο.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο κλειστό Γυμναστήριο Καλαμίτσας Καβάλας. Συμμετείχαν Αθλητικοί Σύλλογοι από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι διακρίσεις των αθλητών μας είναι οι εξής:

Χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Μίνι Τραμπ κατέκτησε η ομάδα των κοριτσιών της κατηγορίας Παγκορασίδων Β (8-10 ετών), που αποτελείται από τη Νάγια Μπατσάκη, την  Ιωάννα Κράββαρη, τη Μάρθα Κουκουδέτσου και την Πολυχρονία Κίσσα.

Στο ατομικό του ίδιου αγωνίσματος (ΔΜΤ),  ο Τουμπάν Ρετζέπ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Νάγια Μπατσάκη το χάλκινο μετάλλιο.

Στο μεγάλο Τραμπολίνο, που είναι και ολυμπιακό άθλημα, ο Τουμπάν Ρετζέπ), κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο, κρατώντας τις επιδόσεις του και τις προσδοκίες μας σε υψηλό επίπεδο.

Στο ίδιο αγώνισμα η ομάδα των Παγκορασίδων  Β, Νάγια Μπατσάκη, Ιωάννα Κράββαρη, Μάρθα Κουκουδέτσου και Πολυχρονία Κίσσα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Από τα κορίτσια της Κατηγορίας Παγκορασίδων Α (11-12 ετών), πέρασε στον τελικό η Ελευθερία Τασελαρίδου και κατέκτησε την 6η θέση. Επίσης, αγωνίστηκαν η Εμπλιούκ Νιλ που ήρθε 10η και  η Τσαούσογλου Μπεϊζά που ήρθε 13η.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι εξαιρετικά πήγε και ο αθλητής μας Σπανός Γιώργος που είχε αγωνιστεί τον Απρίλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που έγινε στην Αθήνα, κατακτώντας στο ΔΜΤ την 6η θέση και την 7η θέση στο Τραμπολίνο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια, κα Λαρίσα Σερτάκοβα, και στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν τις προσπάθειες και την επόμενη χρονιά με επιτυχίες!

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι ενώ τα τμήματα αρχαρίων και μαζικού αθλητισμού θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Γραμματέας του Συλλόγου Ερατώ Ξάνθης

Χρυσάφη Μαρία

ΧΑΛΚΙΝΟ_ΝΑΓΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ_ΡΕΤΖΕΠ ΔΜΤ_Νάγια_Ανγκλέ ΔΜΤ_Ρετζέπ ΔΜΤ_ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΜΑΔΑ 2 ΟΜΑΔΙΚΟ_ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ Τραμπ_Ιωάννα Τραμπ_Μάρθα2 Τραμπ_Νάγια Τραμπ_Πολυχρονία Τραμπ_Ρετζέπ (2)

Σχετικά Άρθρα